Päästeteenistuse aumärk tuli ka Valgamaale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval anti üle päästeteenistuse aumärgid.
Teisipäeval anti üle päästeteenistuse aumärgid. Foto: Päästeamet

Teisipäeval andsid siseminister ja päästeameti peadirektor pealinnas üle päästeenistuse aumärgid. Valgamaalt sai päästeteenistuse medali Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld.

Valgamaa päästepiirkonna juhataja Alar Roobi sõnul on Kasepõld ennast näidanud väga hea meeskonnaliikmena ja komando ühtsuse loojana. «Tõrva päästekomando on tema juhtimisel tundmatuseni muutunud. Komandosse on tulnud tööle hulk uusi päästjaid, kes väärtustavad meeskonnatööd ja panustavad üheskoos ohutu keskkonna loomisse Tõrva piirkonnas,» iseloomustas Roop komandopealiku tegemisi.

Tõrva päästekomando liikmed tegelevad aktiivselt kutsespordiga, olles selles vallas väga edukad mitte ainult  Eestis, vaid ka välismaal. «Alor panustab oluliselt noorteringi töösse, süstides tuletõrjespordi pisikut noortesse juba maast madalast. Tema tööd ja pühendumist hindavad väga kõrgelt noorteringis käivate laste vanemad. Ta on kohustetundlik päästeametnik ja suhtub oma ametisse lugupidamise ning austusega,» jagas Roop komandopealiku kohta kiidusõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles