Otepää IBU karikaetapi avanud paaristeatevõistluse võitis Norra duo

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hendrik Osula

Otepääl alanud laskesuusatamise IBU karikaetapil võitis esimese alana kavas olnud paaristeatesõidu Norra võistkond. Eesti duo lõpetas täna 19. kohal.

Võidukas duo, koosseisus Thekla Brun-Lie ja Martin Femsteinevik, läbis distantsi ajaga 38.53,2 (0+11), edestades teise koha saanud Rootsi võistkonda 24,8 sekundiga (2+14). Kolmandana tuli finišisse Saksamaa duo (+50,3; 1+11).

Femsteineviki sõnul võib ta võistkonna tänase esitusega igati rahule jääda. Norralane möönis siiski, et tingimused olid Otepääl päris keerulised. “Lasketiirus oli täna tõesti üpris raske,” tõdes Femsteinevik, et tuul tegi olukorra tiirus keeruliseks. “Samuti algas rada raskete tõusudega,” muheles norralane, kuid sellele vaatamata pakkus esikoht talle suurt rõõmu.

Eesti teatevõistkond, koosseisus Regina Oja ja Tarvi Sikk, tuli kokkuvõttes 19. kohale (+3.51,9; 1+16). “Rada oli täna tõesti väga hea ja suusad samuti,” kiitis Oja vahetult pärast võistlust kodurada ning hooldemeeskonna tööd. “Sõidukiirus jääb võib-olla natukene kripeldama, kuid tegemist oli väga hea lahtisõiduga homseks,” lisas Oja.

Kell 12.30 antakse Otepääl start segateatevõistlusele. Eesti läheb rajale koosseisus Kristel Viigipuu, Grete Gaim, Johan Talihärm ja Robert Heldna.

Võistlust toetavad Euroopa Liidu Regionaalarengufond ja EAS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles