Eestimaa talimängudel hiilgasid suuskadel valgamaalased

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti talimängud 2017.
Linnade ja valdade juhid võistlesid Soorus Väikese Emajõe äärsel lahinguväljal, kus proovile pandi osavus, jõud ja vastupidavus.
Eesti talimängud 2017. Linnade ja valdade juhid võistlesid Soorus Väikese Emajõe äärsel lahinguväljal, kus proovile pandi osavus, jõud ja vastupidavus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle 3000 võistleja ja ligi 20 spordialaga Eestimaa talimängudelt teenisid Valga maakonna sportlased ühtekokku 26 medalit. Neist säravaimad talispordialadelt ja maadlusest.

Valgamaalt olid möödunud nädalavahetusel võistlustules Valga, Tõrva ja Otepää linna sportlased ning maakondade spordialadel Valga maakonna esindus – ühtekokku üle 200 sportlase. Võisteldi kõikidel kavasolnud spordialadel, välja arvatud naiste korvpall ja naistemaadlus.

Kokkuvõttes võitis Valga maakond 347 punktiga vähem kui 40 000 elanikuga maakondade arvestuses teise koha. Alla 10 000 elanikuga linnadest oli Otepää kolmas ning Tõrva seitsmes. Suuremate linnade arvestuses sai Valga kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles