Lähipäevadel võib sadada lörtsi ja vihma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajust tingitud halb nähtavus muudab liiklustingimused halvaks.
Sajust tingitud halb nähtavus muudab liiklustingimused halvaks. Foto: Arvo Meeks

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevil pilves ja sajune ilm, laupäeva pärastlõunast pilvisus hajub ja ilm muutub külmemaks.

Ööl vastu reedet on enamasti pilves ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Reede päeval on enamasti pilves ilm. Kohati võib sadada vähest vihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +5 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on enamasti pilves ilm. Kohati sajab nii vähest lund, lörtsi kui vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi. Laupäeva ennelõunal on pilves ilm. Kohati sajab nii vähest lund, lörtsi kui vihma. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +5 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on selge või vähese, kohati vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -7, saarte rannikul kohati 0 kraadi.  Päeval on selge või vähese, kohati vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles