Identiteedivaras pettis inimestelt raha välja

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelm kasutas soov.ee keskkonnas esemeid müües Riho Kollisti nime, kes on tuntud motoürituste korraldajana ja tegelikult asjaga kuidagi seotud polnud. Politseile on praegu teada kaheksa inimest, kelle makstud summad jäid 75 ja 350 euro vahemikku.
Kelm kasutas soov.ee keskkonnas esemeid müües Riho Kollisti nime, kes on tuntud motoürituste korraldajana ja tegelikult asjaga kuidagi seotud polnud. Politseile on praegu teada kaheksa inimest, kelle makstud summad jäid 75 ja 350 euro vahemikku. Foto: Shutterstock

Teise mehe nime alt internetis esemeid müünud kelm küsis ostjatelt ettemaksu ja kaupa seejärel neile üle ei andnud. Teadaolevalt jäid summad 75–300 euro piiresse.

Eelmisel nädalal ilmus Facebooki lehele Märgatud Tõrvas postitus, mis hoiatas mehe eest, kes petab inimesi portaalis soov.ee. Postituses oli mainitud, et mees oli tol hetkel tõenäoliselt Tõrvas. «Telefonile ei vasta, ainult meili teel suhtleb ja küsib ettemaksu. Hetkel müüb murutraktorit 600 euriga Hiiumaalt,» seisis nüüdseks eemaldatud sissekandes.

Kelmi kuulutustes oli müüja nimeks märgitud Riho Kollist. Tegelik Riho Kollist, kes on tuntud motoürituste korraldajana ja kes enda kinnitusel müümisega kuidagi seotud polnud, pöördus seetõttu politsei poole ja pani Facebooki üles ka hoiatuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles