Suurim tellimus oli 200 euro eest roose

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tähistati rahvusvahelist naistepäeva, mille lahutamatuks osaks on kujunenud õrnemale sugupoolele kevadlillede kinkimine. Pole siis ime, et lillepoodides olid nii eile kui päev enne seda kiired ajad.

«Hommikul enne tööle mineku aega oli mul siin lausa järjekord. Eks nad viivad alguses oma töökaaslastele lilled ära ja siis õhtul töölt tulles võtavad oma naistele,» arvas Tõrva bussijaamas tegutseva Lilleaida omanik Kristel Veri eile ennelõunal. Kõige paremini minevat naistepäeval müügiks ikka kevadlilled tulbid, aga ka roosid ja gerberad.

Seda, et tulbid on naistepäeva põhilised õied, väitsid ka samas hoones tegutseva Ülle Lilleaida müüjad, keda oli kiirete aegade tõttu tööl koguni kolm. «Peale emadepäeva ja koolilõpetamiste on naistepäev tõesti üks töisemaid aegu. Vahepeal see püha nagu kadus ära, aga nüüd on jälle tagasi tulnud,» arutas sealne töötaja Tiiu Vips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles