Johan Talihärm tuli Otepää IBU karikaetapil punktikohale

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Talihärm
Johan Talihärm Foto: Lea Margus

Otepääl jätkuval laskesuusatamise IBU karikaetapil võeti täna mõõtu meeste 10 km sprindidistantsil. Eestlaste parimana sai Johan Talihärm tubli 31. koha.

Lamadestiirus kahel korral eksinud, kuid püstitiirus kiire nulli lasknud Talihärm kaotas võitjale 2 minutit ja 1,8 sekundit. “Otsustasin püstitiirus riskida ja see tasus ära,” lausus Talihärm. “Sõiduga olen täna rahul. Iga tõusu otsas eestlased ergutasid, siis ei saanud lihtsalt ühtegi sekundit tagasi anda,” lisas laskesuusataja, et andis rajal endast täna kõik.

Meeste 10 km sprindis võidutsenud venelane Alexandr Loginov läbis distantsi ajaga 25.14,0 (0+1). Teise koha sai võitja kaasmaalane Alexey Volkov (+12,4; 0+0) ning poodiumi kolmanda koha hõivas norralane Henrik L’Abee-Lund (+27,9; 0+1).

“Rada oli täna küllaltki raske, sest mõnes kohas kippusid olud päris pehmeks minema,” selgitas Loginov. “Sellele vaatamata sain kenasti hakkama. Lasketiirus vedas täna rohkem, kui eile, tuul oli vaiksem, seega oli kergem ja stabiilsem,” oli venelane rahulolev. “Muidugi oleksin võinud ka puhtalt lasta, tegin ühe möödalasu, kuid see oli täielikult minu viga, sest ilm oli võistlemiseks väga hea,” lisas ta.

Homme on IBU karikasarjas puhkepäev, kuid laupäeval on Tehvandil kavas taas sprindidistantsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles