Kinokett avab Tartus maailmatasemel kinokeskuse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo Kino avab Kuressaares uue kino.
Apollo Kino avab Kuressaares uue kino. Foto: Apollokino

Eesti suurim kinokett Apollo Kino plaanib juba aprilli lõpus avada uuenenud Tartu Lõunakeskuses ligi tuhande kohaga Euroopa moodsaima kinokeskuse.

Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul on avatava keskuse puhul tegemist Lõuna-Eesti jaoks täiesti uue tasemega. «Tartu kino eesmärk on muutuda kogu Lõuna-Eesti meelelahutuse tõmbekeskuseks ja esinduskinoks, mis oma tehnilise taseme poolest on teerajaja nii Põhjamaades kui Baltikumis,» hindas Stüff.                                                                         

Uue kino avamisega kahekordistub Tartu kinokohtade arv. «Tahame anda nii Tartu kui kogu Lõuna-Eesti elanikkonnale senisest oluliselt rohkem põhjust kinos käia,» selgitas Stüff. Laienevas Lõunakeskuses asuv kino valmib tema sõnu koguperekinona ja sisaldab ka ruume, kus lapsed ja pered saavad sünnipäevi või muid üritusi pidada, samuti jõuavad Tartusse Apollo Kino populaarsed emme ja beebi kinopäevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles