Põlenud sõjaväehoonega seondub hulk probleeme

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suuremas osas garaaže ja laoruume sisaldanud 1977. aastal valminud ehitis, mis kuulus varem sõjaväele ja viimati pankrotis ettevõttele, on pikka aega negatiivset tähelepanu püüdnud. See on ka varem põlenud ning olnud prügi ladustamise kohaks.
Suuremas osas garaaže ja laoruume sisaldanud 1977. aastal valminud ehitis, mis kuulus varem sõjaväele ja viimati pankrotis ettevõttele, on pikka aega negatiivset tähelepanu püüdnud. See on ka varem põlenud ning olnud prügi ladustamise kohaks. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valgas põles pikalt kasutuseta seisnud ja varisemisohtlik endine sõjaväehoone, mis kujutab endast jätkuvalt ohtu.

Põlengu kohta Metsa tänaval said päästjad teate neljapäeval kell 20.23. Operatiivselt jõudis mõnesaja meetri kaugusel asuvast depoost sündmuskohale Valga päästekomando. Hoone põles keskelt lahtise leegiga, mida kohe kustutama asuti. Peagi lisandusid Karula vabatahtlikud päästjad ja Tõrva komando ning põleng sai kiirelt kontrolli alla.

Ei ole teada, mis põhjusel põleng tekkis, kuid pealtnägijate sõnul oli algselt hoonest tõusnud suitsu, seejärel oli näha ka tuleleeki. Inimesi näha ei olnud ja ka järelkontroll kinnitas, et kannatanuid ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles