Väikses rahvamajas oli tunda suure võistluse hõngu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Otepää esindus: Meelis Lill (vasakult), Urmas Kuldmaa, Mairold Kõrvel ja Kaido Mägi
Võidukas Otepää esindus: Meelis Lill (vasakult), Urmas Kuldmaa, Mairold Kõrvel ja Kaido Mägi Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Kui tavaliselt on Valgamaa lahtine võistkondlik mälumänguturniir toonud Nõuni rahvamajja osalejaid kolmest Lõuna-Eesti maakonnast, siis sedapuhku oli üks osaleja Eesti teisest otsast.

Põhjuse selleks andis Otepääl parasjagu toimuv Rahvusvahelise laskesuusatamise föderatsiooni (IBU) maailmakarika etapp. Suurvõistluse kordamineku heaks annab oma panuse hulk vabatahtlikke, kellest  neli otsustas suurvõistluse kõrvalt ka enda sportlikku vormi näidata – sedapuhku küll mõttespordis. Nii sündiski võistkond Puhas Rõõm, kuhu kuulus lõunaeestlaste Elve Põldoja, Viia Kaldami ja Annika Pange kõrval Merje Meerits Jõhvist.

Vastusena küsimusele, kust idee Valgamaa lahtiste mälumänguvõistluste teises voorus kaasa lüüa, kraamis Meerits kotist välja Valgamaalase. "Siit saimegi info."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles