Otepää IBU karikaetapi sprindidistantsil võidutsesid prantslannad

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lea Margus

Otepää IBU karikaetapi kolmandal võistluspäeval oli avaalana kavas naiste 7,5 km sprindidistants, kus kindlat ülemvõimu näitasid Prantsusmaa laskesuusatajad.

Lamadestiirust puhtalt pääsenud, kuid püstitiirus korra eksinud Enora Latuilliere läbis distantsi ajaga 23.17,4. Kindlat kätt näidanud Julia Simon kaotas kaasmaalasele 4,3 sekundiga. Poodiumi kolmandale astmele tõusis venelanna Anna Nikulina (+13,4; 0+0).

“Ma olen laskmisega täna väga rahul,” lausus tiirudes korra eksinud Latuilliere. “Varasematel päevadel on laskmine mul täiesti paigast ära olnud ning olen tänase seeria üle väga rõõmus,” lisas ta. “Sõidurajal ei tundnud ma ennast aga kõige paremini, sest pikk hooaeg on teinud oma töö,” tõdes prantslanna.

Eestlannadest sai täna parima koha Regina Oja. Lamadestiirus korra eksinud Oja kaotas võitjale 3 minutit 2,7 sekundit ning sai kokkuvõttes 46. koha.  “Kindlasti oli raskem kui eelmine sprint,” tõdes Oja, et ilm tegi täna kõigil startijatel võistlemise keerukaks. 

Täna on Otepääl kavas ka meeste 10 km sprindidistants, kus eestlastest stardivad Kauri Kõiv, Johan Talihärm, Tarvi Sikk, Robert Heldna, Jüri Uha ja Hans Kristen Rootalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles