Galerii: Hulkuri Karika nutiorienteerujad seiklesid Valgas

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui laupäeval võis tunduda, et linna peal eksleb hulk masinaid sihitult, siis nii see päris ei olnud. Tegemist oli Hulkuri Karika nimelise nutiorieteerumise etapil osalejatega, kes etteantud ülesandeid lahendasid.

Hulkuri Karikas kujutab endas seitsmest etapist koosnevat nutiorienteerumise sarja, millest Valgamaal toimunud etapp oli viies. Võistlus pakub tutvumist erinevate Eesti paikade ja vaatamisväärsustega, lisaks boonusena nutikat meelelahutust. Võistlusel, millele anti start Carma motoklubi juurest, osales 20 võistkonda üle terve Eesti.

Igal etapil kestab võistlus neli-viis tundi ja selle aja jooksul tuleb lahendada mõni huvitav ülesanne. Kaardile märgitud kontrollpunktidest leiab võistleja lahendatavale ülesandele vihje, parimaks osutub võistkond, kes esimesena lahendatud ülesandega finišisse saabub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles