Selgusid Valga linna parimad laululapsed

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hooaja esimesel piirkondlikul lauluvõistlusel astusid Valga kultuurikeskuses lavale kohalikud noored solistid.Laulumaraton, kus selgusid edasipääsejad maakondlikule võistlusele, kestis ligemale neli tundi.

Ühtekokku laulsid laupäeval viies vanuserühmas võistu 45 noort lauljat, nende hulgas seitse poissi. Solistidele olid pöialt hoidmas vanemad, sõbrad ja tuttavad. Võistluse”Valga laululaps 2017” juhatas sisse volikogu esimees Ivar Unt, kes soovis kõigile kohaletulnutele toredat kontserti ning  kindlat sulge ja edu žüriile."Meie linnas on palju tublisid lauluõpetajad, kes täna on oma õpilased lauluvõistlusele toonud.Rõõmu teeb rohkearvuline solistide osavõtt,"sõnas Unt.

Võistluse avas väike Marie Viks, kes esitas laulu „Pudrulaul”.Tema juhendajaks on Signe Saarniit.Järgneisd laulud kodust, kodumaast, sõpradest,lemmikloomadest ja toredatest juhtumistest. Kuulda sai ka tuntud-teada  Pipi laulu, mille esitas Ksenia Parmenenekova, kelle juhendajaks Marina Jerjomina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles