Suusatajad tegid taas ilusa võistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariel Merlii Pulles koduradadel võistlemas
Mariel Merlii Pulles koduradadel võistlemas Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Mammaste tervisekeskuses selgusid Swedbanki ja Hawaii Expressi noorte suusasarja viienda etapi parimad suusakrossis. Vastavalt vanuseklassidele võeti mõõtu 1,1- või 1,3kilomeetrisel rajal. Kui nooremate suusasõprade seas selgusid paremad kohe, siis vanema astme sportlased pidid paremust kõigepealt eelsõitudes näitama ning seejärel suunduti finaalsõitudele, kuhu pääses kuus kiiremat.

Nooremas vanuseastmes saavutasid Otepää klubi Karupesa Teami suusatajad etapivõidu kolmel korral. N12 klassis sai sellega hakkama Anni Lii Unn. N13 klassis sai sellega hakkama aga Keiu Vakmann. Esimesena ületas finišijoone ka Ivar Všivtsev, kelle lähim konkurent M13 klassis jõudis lõpujooneni noormehest 19,6 sekundit hiljem. Pjedestaalile mahtus veel ka Stenver Vahi, saavutades M11 vanuseklassis tubli teise koha.

M11 klassis käisid rajal veel Ralf Mae (22.), Jevgeni Poltaranin (26.) ja Tristan Klimbek (37.). M12 klassis saavutas kümnenda koha Samuel Tämm, N13 klassis lõpetas Maria Liisa Mark sõidu kaheksandana. M14 klassis pidi Oskar Unn leppima 22. kohaga. N14 klassis aga saavutas Margaret Peterson kaheksanda ja Merily Pelska 20nda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles