Valga sportlased tegid tublid etteasted

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. veebruaril Tallinnas peetud squash`i-võistluste juunioride liiga kolmandal etapil tõi U13 vanuse­rühmas teise koha koju Karmo Aab (vasakul).
25. veebruaril Tallinnas peetud squash`i-võistluste juunioride liiga kolmandal etapil tõi U13 vanuse­rühmas teise koha koju Karmo Aab (vasakul). Foto: Eesti Squashi­föderatsioon

Valga squash’i-klubil on olnud tihe võistluskuu. Juunioride liiga kolmandalt etapilt tõid nad kolm esikolmikukohta ja Tartus võidutses taas klubi treener. Eesti meistrivõistlustel jäi parimaks Regina Reimaa seitsmes koht.

Möödunud nädalavahetusel peetud Tartu linna lahtiste meistrivõistluste kuuenda etapi võitis Valga tervisespordiklubi (Valga TSK) treener Toomas Õige, kes võidutses ka eelmisel etapil. Teistest Valga sportlastest said juuniorid Gregor Roop 10. ja Karl-Gregor Pruuli 16. koha.

Veebruari lõpus teoks saanud juunioride liiga kolmandal etapil Tallinnas said Valga noored U15/U17 vanuserühmas taas kaksikvõidu. Võitis Gregor Roop ning teine oli Regina Reimaa. U13 vanuserühmas valmistas üllatuse Karmo Aab, kes alistas oma alagrupis 2 : 0 eelmise etapi võitja Karl-Gregor Pruuli ja võttis geimivõidu ka finaalis Pärnu sportlase Maria Posti vastu, saades lõpuks teise koha. Pruuli kohaks jäi seekord viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles