Emakeelepäev toob kontserdi ja viktoriini

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Keele Instituut on oma väljaannetega hoolitsenud selle eest, et kõigil, kes soovivad rääkida kaunist emakeelt, oleks selleks tugi olemas.
Eesti Keele Instituut on oma väljaannetega hoolitsenud selle eest, et kõigil, kes soovivad rääkida kaunist emakeelt, oleks selleks tugi olemas. Foto: Jaanus Lensment / Postimees / Scanpix

Valgamaal tähistatakse tänast emakeelepäeva mitut moodi. Valga kultuurikeskuses on näiteks kontsert, raamatukogu korraldab aga viktoriini.

Lisaks kohalikele kooridele astuvad Eesti Segakooride Liidu korraldataval emakeelepäevakontserdil üles koorid Tallinnast ja Tartust.

Valga keskraamatukogu lastekirjanduse osakonna ning maavalitsuse koostöös saab täna teoks emakeelepäeva veebipõhine viktoriin Valgamaa koolidele. Küsimused esitatakse maavalitsuse kodulehel ning vastuseid oodatakse e-posti teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles