Naisselts valib kõige tublima ema

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Aasaroht on inimene, kes ei virise ega hädalda, vaid kõike, mida ette võtab, teeb suure pühendumusega. Üksi kaks tublit tütart üles kasvatanud ema on nii kolleegide, lastevanemate kui oma laste arvates igati vääriline kandma valla aasta ema tiitlit. Mullu ta selle ka sai.
Terje Aasaroht on inimene, kes ei virise ega hädalda, vaid kõike, mida ette võtab, teeb suure pühendumusega. Üksi kaks tublit tütart üles kasvatanud ema on nii kolleegide, lastevanemate kui oma laste arvates igati vääriline kandma valla aasta ema tiitlit. Mullu ta selle ka sai. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää naisselts koostöös vallavalitsusega ootab ettepanekuid valla aasta ema aunimetusele. Ettepanekute esitamistähtaeg on 16. aprill.

Otepää valla aasta ema aunimetuse väljaandmise eesmärk on väärtustada ema ja emadust, tunnustada naise rolli laste kasvatamisel. Aunimetust antakse igal aastal emadepäeva pidulikul kontsertaktusel üle ühele pereemale, kelle peres kasvab kaks või enam last, kes saavad kodunt armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust. Kandidaat peab olema Eesti Vabariigi kodanik ja tema elukoht elanike registri alusel peab olema Otepää vallas.

Ettepanek esitatakse naisseltsile. Austatud isiku nimi kantakse seltsi auraamatusse ja talle antakse üle aasta ema meene ja valla tänukiri.

Ettepanekud palutakse esitada 16. aprilliks e-posti aadressile kersti.tamm@otepaa.ee või tuua kirjalikult Anni Butiiki Riita Aaderile. Avalduse saab Otepää valla kodulehelt.

Eelmisel aastal sai valla aasta emaks Otepää gümnaasiumi huvijuht Terje Aasaroht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles