Mudilaste meisterdised ärgitavad vaatajaidki näputööle

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga kultuurikeskuse teatrisaali fuajees ootab uudistajaid paarsada fantaasiarikast tegelast, mille on valmistanud Walko lasteaia väikesed ja suured käsitöömeistrid.

Lasteaiale on see neljas kord kultuurikeskuses oma käsitöönäitus välja panna. «Sel korral on fookuses papist ja paberist loomad-linnud-putukad ning põhimaterjalid on WC- ja majapidamispaberi rullid. Lapsed kasvatajatega ja kodudes vanemate, vanaemade, tädide ja õdedega valmistasid agaralt mitmesuguseid tegelasi. Seekord kaasasid rühmad ka külalisi, kes käisid mudilastega lasteaias meisterdamas,» rääkis õppealajuhataja Sirje Malm.

Külalistena käisid lasteaias linnapea Kalev Härk, aselinnapea Lauri Drubinš, Valga gümnaasiumi abiturient Anita Nilendere, päästeameti kohalik juht Alar Roop, hoolekandespetsialist Aaro Kull, klienditeenindaja Inga Vassiljeva, ettevõtja Allain Karuse, käsitööstuudio juht Aire Hulkko ja Valgamaalase reporter Sirje Lemmik lapselapsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles