Kodukohvikute päev ületab riigipiiri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel osales Valga kodukohvikute päeval ka Jana Kikkase koduaias avatud kohvik Johanna, kus päeva jooksul käis läbi 500 külastaja ringis. Samuti tegutseti edukalt Inglilaadal Valga kultuurikeskuses. Esiplaanil kohviku perenaine Jana Kikkas.
Eelmisel suvel osales Valga kodukohvikute päeval ka Jana Kikkase koduaias avatud kohvik Johanna, kus päeva jooksul käis läbi 500 külastaja ringis. Samuti tegutseti edukalt Inglilaadal Valga kultuurikeskuses. Esiplaanil kohviku perenaine Jana Kikkas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juulis saab Valgas teoks teine kodukohvikute päev. Seekord on kaasatud ka lätlased, kes osalemiseks ise soovi avaldasid.

Päevaks, mil kodukohvikud uksed valla löövad, on valitud 15. juuli, sest sel ajal leiavad siin kandis aset Läti-Leedu-Eesti veteranide spordivõistlused, mis toovad piirkonda hulgaliselt võõrast rahvast.

Mõnelgi mullusel ühepäevakohviku pidajal on eelmisest aastast sedavõrd poisitiivne kogemus, et ettevõtmises plaanitakse osaleda tänavugi. Näiteks plaanib oma maja hoovis Viljandi tänaval ka seekord kohviku avada Jana Kikkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles