Kultuurihuvi andis kutsumuse ja tõi töö

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomeind ja avastusrõõm saadavad särasilmse naise päevi ning tegutsemistahe ja uued väljakutsed saavad aina hoogu juurde.
Loomeind ja avastusrõõm saadavad särasilmse naise päevi ning tegutsemistahe ja uued väljakutsed saavad aina hoogu juurde. Foto: Eeva Nugis

Kuigi ametilt on Ene Kaas Karula valla kultuuritöötaja, jagub tal energiat veel paljude muude ettevõtmiste jaoks. Juba üle 20 aasta on ta vedanud Lüllemäe Rahvaõpistut, ennast ja teisi kunsti ja käsitöö vallas koolitanud ning

Sündinud ja kasvanud Karula kandis Apja metsade vahel, on Kaas jäänud sünnipaiga patrioodiks. Kuigi tarkust on tulnud taga nõuda kaugemal, on süda ikka kodukanti tagasi toonud.

«Loodus on meil Lüllemäe kandis võrratu. Kui oled tükk aega ära olnud, siis tagasi tulles ja nähes, kuidas Karula kuplid paistma hakkavad, tuleb soe tunne südamesse. Inimesed on siin lihtsad, soojad ja armsad – nagu ikka maal,» räägib naine, kes pole linnaelu igatsenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles