Noored suusatajad tõid Valgamaale poodiumikohti

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatevõistluses kolmanda koha võitnud N14 vanuserühma naiskonna suusatajad Maria-Liisa Mark (vasakult), Keiu Vakmann ja Margaret Peterson.
Teatevõistluses kolmanda koha võitnud N14 vanuserühma naiskonna suusatajad Maria-Liisa Mark (vasakult), Keiu Vakmann ja Margaret Peterson. Foto: Ester Peterson

Järvamaal Valgehobusemäel peetud Eesti noorte meistrivõistlustelt suusatamises naasid Otepää Karupesa meeskonna noored mitme medaliga.

Möödunud nädalavahetusel peetud individuaalarvestuse võistlused läbiti vabatehnikas ja eraldistardist. Teise kohaga naasis M14 vanuserühmas Ivar Vsivtsev, kes läbis 4,5kilomeetrise distantsi ajaga 14.06,8 ja kaotas võitjale Kasper Leele Ülenurmest 25,2 sekundit.

N18 vanuserühmas pälvis teise koha Teiloora Ojaste, kel kulus üheksa kilomeetri läbimiseks 31 minutit ja 48 sekundit, kaotust võitjale, Kuningamäe spordiklubi suusatajale Teiloora Ojastele 31,9 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles