Valgamaa noored saatsid peaministrit varjuna

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaministri töövarjudena said Karel Simson (kätleb pildil peaministriga) ning Brandon Undrus huvitava kogemuse ning soovitavad kõigil noortel aktiivselt töövarjudeks kandideerida.
Peaministri töövarjudena said Karel Simson (kätleb pildil peaministriga) ning Brandon Undrus huvitava kogemuse ning soovitavad kõigil noortel aktiivselt töövarjudeks kandideerida. Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Kaks Valgamaa noormeest said huvitava võimaluse jälgida töövarjuna peaminister Jüri Ratase tegemisi.

Esmaspäeval saatsid peaministrit Valga gümnaasiumi abiturient Karel Simson ja Keeni põhikooli vilistlane, praegune Hugo Treffneri gümnaasiumi õpilane Brandon Undrus. Mõlemad on suured poliitika- ja riigiteadusehuvilised, löönud kaasa noortevolikogu töös ning juhtinud õpilasesindusi.

«Oleme mõlemad osa võtnud mitmesugustest programmidest, näiteks Noorteparlament ja «101 last Toompeale». Riigikoguski oleme veetnud arvukaid kordi, mistõttu hiigelsuur hoone on meile tuttavaks saanud,» sõnas Simson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles