Spordiveteranid võistlesid Valga spordihallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hommikul algas Valga spordihallis Valgamaa spordiveteranide spordipäev, mis toimub juba 11. korda. Võisteldi võrkpallis, laskmises, kabes, mälumängus, petangis, bridžis ja kergejõustikus. Läbi viidi ka mõõduvõtmine korvpalli vabavisetes.

Juba kell üheksa hommikul alustati õhupüssist laskmisega. Teiste aladega tehti algust kell kümme hommikul. Mälumängurid, kes võistlesid kolmeliikmelistes võistkondades ja kellele esitati 20 spordiküsimust, alustasid võistlemist peale lõunat.

Võistluste korraldaja ja algataja on Ülo Mere." Kuna erinevate alade sportlased on koondunud oma klubidesse, siis arvasin, et korra aastas võiksid spordiveteranid ikka omavahel kokku saada .Spordihall on ideaalseks kohaks, kus erinevate alade jõukatsumisi ühel ja samal ajal saab korraldada. Hetkel käivadki võistlused kaheksal erineval alal," sõnas Mere keskpäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles