Otepää loovutas valitsemissaua

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvepealinna Otepää karu andis valitsemissaua üle Tallinna Pirita linnaosa vanemale Tõnis Mölderile, kes luges ette kevadpealinna tunnistuse ja andis saua edasi Türi vallavanemale Pipi-Liis Siemannile.
Talvepealinna Otepää karu andis valitsemissaua üle Tallinna Pirita linnaosa vanemale Tõnis Mölderile, kes luges ette kevadpealinna tunnistuse ja andis saua edasi Türi vallavanemale Pipi-Liis Siemannile. Foto: Monika Otrokova

Esmaspäeval, 20. märtsil algas kevad kell 12.29. Talvepealinn andis valitsemissaua kevadpealinnale Türile.

Otepää valla esindus loovutas pealinnatiitli. Esiplaanil Otepää valla kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur ja kultuurijuht Sirje Ginter.
Otepää valla esindus loovutas pealinnatiitli. Esiplaanil Otepää valla kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur ja kultuurijuht Sirje Ginter. Foto: Monika Otrokova

Kevade saabumist tervitati Türi keskväljakul, kus esinesid Türi noored tantsijad, lauljad ja näitlejad. Üles sai äratatud Murumoor ja käima tõmmatud kevadpealinna muruniiduk, heisatud sai kevadpealinna lipp. Kevade alguse puhul esines särav tüdrukutebänd La La Ladies.

Otepää valla esindus loovutas pealinnatiitli. Esines ka ansambel La La Ladies, esiplaanil Valgast pärit Kethy Uibomägi.
Otepää valla esindus loovutas pealinnatiitli. Esines ka ansambel La La Ladies, esiplaanil Valgast pärit Kethy Uibomägi. Foto: Monika Otrokova

Kohal olid teemapealinnade Narva, Pärnu ja Otepää ja Tallinna esindused ja teiste pealinnade – õllepealinn Saku, veinipealinn Põltsamaa, külmapealinn Jõgeva ja Paide esindused.

Talvepealinn Otepää karu andis valitsemissaua üle Tallinna Pirita linnaosa vanemale Tõnis Mölderile, kes luges ette kevadpealinna tunnistuse ja andis saua edasi Türi vallavanemale Pipi-Liis Siemannile.

Otepää esindus pealinnatiitlit üle andmas. Otepää valla kultuurijuht Sirje Ginter on kehastnunud karuks.
Otepää esindus pealinnatiitlit üle andmas. Otepää valla kultuurijuht Sirje Ginter on kehastnunud karuks. Foto: Monika Otrokova

Otepää tervitused edastas türilastele vallavalitsuse haridus- kultuuri- ja spordinõunik Janika Laur.

Türi hoiab valitsemissaua kuni 21.juunini, mil algab suvi.

Otepää valla esindus loovutas pealinnatiitli ja pani oma seemned mulda.
Otepää valla esindus loovutas pealinnatiitli ja pani oma seemned mulda. Foto: Monika Otrokova
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles