Pilku paeluvad lopsakad pojengid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl pensionipõlve pidav kunstnik Reet Ohna avas Valga kultuurikeskuses oma esimese näituse Valgamaal.Väljas on 14 maali, millest enamikul lilled.
Otepääl pensionipõlve pidav kunstnik Reet Ohna avas Valga kultuurikeskuses oma esimese näituse Valgamaal.Väljas on 14 maali, millest enamikul lilled. Foto: Erakogu

Reet Ohna isikunäitusel Valga kultuurikeskuses saab näha rohkesti lillemaale. Isikunäitus Valgamaal on hiljuti Otepääle kolinud kunstnikul esmakordne.

Kunstniku lemmikteema on läbi aastate olnud lilled. Lisaks karikakardele, päevalillele, kullerkuppudele ja liiliatele on kunstnik kõige enam näitusele toonud maale pojengidest, mis tema sõnul on väga kuninglikud lilled. / Foto: 
Kunstniku lemmikteema on läbi aastate olnud lilled. Lisaks karikakardele, päevalillele, kullerkuppudele ja liiliatele on kunstnik kõige enam näitusele toonud maale pojengidest, mis tema sõnul on väga kuninglikud lilled. / Foto: Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Keskuse teatrisaali fuajeesse kahe korruse vahele on riputatud 14 maali, neist 12 kujutab lilli. «Näituseks on kultuurimaja väga hea koht. Paljud satuvad majja kontserdile, kinno või teatrisse ning heidavad pilgu peale ka näitusele,» arvas kunstnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles