Uues telesaates särab ka Valgamaa poiss

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et ta on vaid nelja-aastane, jätkus Oliver Kõvaskil pikast võttepäevast hoolimata esinemisjulgust ja sära küllaga.
Hoolimata sellest, et ta on vaid nelja-aastane, jätkus Oliver Kõvaskil pikast võttepäevast hoolimata esinemisjulgust ja sära küllaga. Foto: Erlend Štaub

Kanal 2 saates «Väikesed hiiglased» osaleb ka nelja-aastane Helme vallas elav Oliver Kõvask, kes ainsa valgamaalasena 4–12aastaste laste seas eelvoorudest edasi pääses.

Kohalikel lauluvõistlustel on väike poiss südikate etteastetega varemgi silma paistnud ja nii polegi imestada, et ta saates Inese tiimi minitalendiks valiti.

Talendisaates astuvad lavale Eesti andekamad lapsed: lauljad, tantsijad ja väikesed kuldsuud. Nad moodustavad viis neljaliikmelist võistkonda, keda juhivad Ines, Juss Haasma, Koit Toome, Hanna-Liina Võsa ja Daniel Levi Viinalass. Laste etteasteid hindavasse žüriisse kuuluvad näitleja Evelin Võigemast, laulja Ott Lepland ja koreograaf Jüri Nael. Saadet juhib filmi- ja teatrinäitleja Tambet Tuisk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles