Valgamaa talimängude üldvõidud võtsid Valga ja Palupera

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennise esikolmik: keskel Valga (Dmitri Malõšev, Toivo Kanep, Nastja Levina), vasakul Palupera (Jevgeni Sapeta, Andres Tobre, Klaara Väiko) ja paremal Tõlliste valla võistkond (Raul Väiko, Pille Illak, Kaspar Kesktulo).
Lauatennise esikolmik: keskel Valga (Dmitri Malõšev, Toivo Kanep, Nastja Levina), vasakul Palupera (Jevgeni Sapeta, Andres Tobre, Klaara Väiko) ja paremal Tõlliste valla võistkond (Raul Väiko, Pille Illak, Kaspar Kesktulo). Foto: Rein Leppik

Valgamaa talimängud said laupäeval lõpu võistlustega Valga spordihallis. Mängude üldkokkuvõttes oli esimese grupi parim Valga linn ning teise grupi võitja Palupera vald.

Alates 11. märtsist viiel päeval peetud talimängudest võtsid osa omavalitsuste sportlased üle kogu maakonna. Üldvõitjaks krooniti üle 2000 elanikuga omavalitsuste arvestuses Valga ja alla 2000 elanikuga omavalitsuste hulgas Palupera vald. Üle 2000 elanikuga omavalitsusi oli võistlustules kolm, teine koht läks Tõrva linnale ning kolmas Otepää vallale. Teises grupis sai teise koha Puka ja kolmanda Sangaste vald.

Üldarvestuse parimate väljaselgitamisel läksid arvesse murdmaasuusatamine, teatesuusatamine, juhtide võistlus ja omavalitsuse viie paremini õnnestunud spordiala tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles