Koduradadel võideti peotäis medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N13 vanuseklassis oli sarja kokkuvõttes parim Keiu Vakmann.
N13 vanuseklassis oli sarja kokkuvõttes parim Keiu Vakmann. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetusel tõmmati Tehvandi suusaradadel joon alla Swedbanki ja Hawaii Expressi noorte suusasarjale. Viimasel, kuuendal etapil jätsid Karupesa Teami suusatajad koju seitse pjedestaalikohta.

Sarja kuuendal etapil võeti mõõtu klassikatehnika ühisstardist. Maakonna suusatajatest olid taas heas vormis Stenver Vahi, Steve Vahi ning Mariel Merlii Pulles, kes kõik esimese koha võitsid. Pjedestaali teisele astmele tõusid aga Albert Unn ja Ivar Všivtsev ning kolmanda koha tulemuse sõitsid välja Anni Lii Unn ja Teiloora Ojaste.

Sarnaselt sarja viimasele etapile korjasid Karupesa Team suusatajad ka kogu sarja kokkuvõttes seitse esikolmiku kohta. Kindla esikoha noppisid M11 klassis Stenver Vahi 144 punktiga, M15 klassis võistelnud Steve Vahi samuti 144 punktiga ning N13 klassis võistelnud Keiu Vakmann, kogudes 140 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles