Tõrva esimese ringtee ehitus jääb tõenäoliselt raha taha

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti loendusandmete põhjal kasutab ristmikku keskeltläbi 200 sõidukit tunnis.
Maanteeameti loendusandmete põhjal kasutab ristmikku keskeltläbi 200 sõidukit tunnis. Foto: Taavi Niittee

Kuigi nii Tõrva linnavalitsus kui maanteeamet on üksmeelel, et ohtlik ristmik Tõrva südames vajab hädasti ümber­ehitust ning parim lahendus oleks ringtee, sõltub tööde ulatus maanteeameti rahakotist.

Märtsi keskpaigas kuulutas maanteeamet välja hanke, mille tulemusel peaks valmima nimetatud ristmiku ümberehituse põhiprojekt. Eelprojekti soovitakse nii kahe erineva suurusega ringristmiku kui praeguse ristmiku väiksemamahulise ümberehituse kohta. Kaalutakse seega nii kallist kui odavamat lahendust.

«Alguses võtsime maantee­ametiga ise ühendust ja juhtisime nende tähelepanu ristmiku turvalisusele. Nad olid igati poolt, et selle peaks ümber ehitama ja valmis ka kolm eri eskiisi,» rääkis linnapea Maido Ruusmann, kelle sõnul nõustusid toona kõik osapooled, et kõige mõistlikum oleks ristmik asendada ringteega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles