Linna medalisaajate ring täieneb

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla medali saab teiste seas spordipedagoog Helle Tallo, keda teavad paljud Otepää gümnaasiumi vilistlased.
Otepää valla medali saab teiste seas spordipedagoog Helle Tallo, keda teavad paljud Otepää gümnaasiumi vilistlased. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Homsel Otepää linna aastapäevapeol saab austusavaldusena silmapaistvate saavutuste eest medali rinda neli isikut. Linn tähistab sünnipäeva kontserdiga, kus ette astuvad ka külalised välismaalt.

Sel aastal saavad vallavalitsuse otsusel silmapaistvate saavutuste eest Otepää medali Mart Juur, Voldemar Tasa, Helle Tallo ja Jaak Raudsepp.

Juur on lõpetanud Otepää keskkooli ning juba koolipäevil pälvis ta kõrge tunnustuse humoristina: võitis ajakirja Pikker huumorivõistluse. Tänapäeval on mees vaieldamatult üks kuulsamaid otepäälasi, kes ühise kodupaiga lugu meediakanalites ikka ja jälle talle ainuomasel viisil lahti seletab. Tänu temale on Otepää nimi olnud aastakümneid positiivsena uudistevoos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles