Valga- Valka Maks & Moorits alistas võõrsil Pärnu Sadama

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallur Reinar Hallik jaanuaris peetud lahingus Pärnu Sadam -  BC Valga-Valka/Maks&Moorits jaanuaris.
Korvpallur Reinar Hallik jaanuaris peetud lahingus Pärnu Sadam - BC Valga-Valka/Maks&Moorits jaanuaris. Foto: Madis Sinivee/

Alexela korvpalli meistriliigas toimus laupäeva õhtupoolikul mäng Pärnu Sadama ja Valga-Valka / Maks & Mooritsa vahel. Suvepealinnast tulid piirilinna korvpallurid tagasi magusa võiduga 90 : 74.

Mängu avaveerandi võit läks Pärnu meeskonnale tulemusega 19: 17, pikemale vaheajale minnes oli aga seis üsna tasavägine - napi eduga sai Valga-Valka meeskond minna poolajale 39 : 37 eduseisul. Kolmandal veerandajal tegid Valga mehed aga otsustava spurdi ning viimasel veerandajal jäigi Pärnu Sadam tagaajajaks. Lõppseisuks seisis tablool aga Valga-Valka meeskonnale magusad numbrid 90 : 74.

Valga meeskonna resultatiivsem mees oli Renato Lindmets 17 punktiga, Sandis Silavs lisas omalt poolt 15, Reinis Strupovics 14 ning Kristaps Kanbergs ja De Andre Torche Mathieu mõlemad aga 12 punkti. Pärnu Sadama parim punktikütt oli Domagoj Bubalo 17 silmaga. Sama palju punkte tõi meeskonnale ka Edvinas Seskus, ühe silma vähem- 16 punkti viskas Mihkel Kirves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles