Hummulis on võimalik lauatennist mängida keset haljasala

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogu laud (plaat, jalad ja võrk) on roostevabad. Laua mõõtmed: pikkus 275cm x laius 153cm x kõrgus 77cm.
Kogu laud (plaat, jalad ja võrk) on roostevabad. Laua mõõtmed: pikkus 275cm x laius 153cm x kõrgus 77cm. Foto: Lea Margus/Valgamaalane

Koos saabuva kevadega tekkis Hummuli keskasulasse välitingimustes kasutatav toekas lauatenniselaud. Asukohana kasutati ära kunagise viiekordse elamu lammutamise järgselt vabanenud muruplats.

„Laua hankisid Tõrva piirkonna noorsootöötajad Eesti noorsootöö keskuse eraldatud inventari soetamise rahast. Rahastab seega Eesti Vabariik, vahendab Eesti Noorsootöö Keskus ja rahastamise otsustasid Helme, Hummuli, Põdrala valla ja Tõrva noorsootöötajad,“ teavitas Hummuli kultuuri- ja noorsootööspetsialistina ametis olnud Anne Pai, kes avaldas ühtlasi lootust, et see nii noorte kui ka spordihuviliste poolt igapäevst kasutamist leiab.

„Laua asukoht sai valitud turvaliselt suurtest teedest eemal, aga samas jääb see koolilastele tee peale. Lauatennisereketid ja pallid pole kallid ja nad on kerged, nii et iga laps saab selle endale koolikotti panna,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles