Nooruslik kunstnik avas isikunäituse

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtupoolikul avati Valga kultuurikeskuses Viktor Fjodorovi isikunäitus, mis pühendatud tema peatselt saabuvale 80 aasta juubelile.

Teatrisaali fuajee kahel korrusel on välja pandud ligemale 70 kunstniku maali, mis valminud pikkade aastate jooksul. Enamik on maastikumaalid, kuid välja on pandud ka neli autoportreed, kolm natüürmorti, mõned linnavaade ja portreed. Maalidel on palju vaateid Valgast, Karula ja Taheva kandist, aga ka Väike-Emajõgi, Koiva jõgi, Pühajärv ja Peipsi järv.

Avamistseremooniat juhtis kultuurikeskuse perenaine Ülle Juht, kes tundis head meelt, et kunstnik oma väljapaneku just selle maja seinte vahele tõi. ”Ka 10 aastat tagasi toimunud isikunäitus oli meie maja seintele välja pandud. Kunstnik on sagedane külaline oma maalidega ka meie harrastuskunstnike näitustel,” sõnas Juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles