Eluline vajadus vihmariiete järele viis e-poe asutamiseni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Otepää ettevõtja Triin Kalda tegeleb laste ja naiste vihmariiete ja jalanõude müügiga. Muu hulgas lähevad hästi müügiks naiste vihmamantlid, millest üht mudelit ta parasjagu näitab.
Noor Otepää ettevõtja Triin Kalda tegeleb laste ja naiste vihmariiete ja jalanõude müügiga. Muu hulgas lähevad hästi müügiks naiste vihmamantlid, millest üht mudelit ta parasjagu näitab. Foto: Sirje Lemmik

Lapsevanematena vihmariiete poest suurt puudust tundnud Otepää noored ettevõtjad Siim ja Triin Kalda otsustasid ise asja käsile võtta ning asutasid perefirma, mis tegeleb vihmariiete müügiga lastele ja naistele.

«OÜ Ugandi Rõivad asutasime 2016. aasta varakevadel ning e-poe brändinimega Sajuga avasime augustis. Idee tekkis abikaasal Soomes messil käies, kus ta ühes poes nägi müügil ainult kummi- ehk vihmariideid. Sealt see mõte meil idanema hakkaski,» rääkis ettevõtja Triin Kalda.

Interneti vahendusel, ümberkaudsetele ka kohapeal, müüb perefirma seiklushimulistele lastele jalanõusid, mütse, kindaid ja õueriideid ning vihmariideid ja jalanõusid naistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles