Kas Holdres tegutsevad sarisüütajad?

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjana seisva talumajapidamise saun süttis esmaspäeva õhtul kella kuue paiku ning hävis suuremalt jaolt leekides.
Tühjana seisva talumajapidamise saun süttis esmaspäeva õhtul kella kuue paiku ning hävis suuremalt jaolt leekides. Foto: Taavi Niittee

Esmaspäeval süttis Helme vallas Holdre külas kahtlastel asjaoludel kaks hoonet: saun ja küün. Üksteisest paarisaja meetri kaugusel asunud hoonete põlenguid lahutas ajas vaid mõni tund ning politsei uurib võimalikku süütamist.

Teade tühjana seisnud sauna põlengust saabus päästeametile kella kuue ajal õhtul ning kui sündmuskohale saabusid Tõrva päästjad, olid hoone katusest juba leegid väljas. Sellest hoolimata õnnestus päästjatel põleng suhteliselt kiiresti ja lisajõududeta kustutada ning vältida tule levikut lähedalasuvale elumajale.

Teine põleng puhkes mõni minut pärast 11 hilisõhtul. Siis olid süttinud Holdret läbiva maantee ääres asunud sovhoosiaegsesse telliskividest küüni ladustatud heinapallid. Ligi kolm tundi kestnud kustutustöid pidid päästjad jätkama hommikul, kui selgus, et suitsema olid hakanud heinte sees asunud varjatud tulekolded.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles