Valgamaalt pärit näitleja soovitab teatrisse tulla teismeliste lastega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poega mängib etenduses Imre Õunapuu.
Poega mängib etenduses Imre Õunapuu. Foto: Gabriela Liivamägi

Rakvere Teatri uuslavastus «See kõik on tema» räägib ema ja poja suhetest ajastul, kus palju kergem on silmast silma suhtlemise asemel olla kontaktis ja end avada läbi interneti. Neljapäeval, 13. aprillil antakse külalisetendus Otepää kultuurikeskuses.

Pärast traagilist sündmust on ema ja poeg kaotanud omavahelise sideme. Emale näib, et pojaga pole enam võimalik isegi rääkida. Olukorra parandamiseks võtab ema ette eksperimendi ning loob endale Facebooki konto.

Lavastus mängib läbi virtuaalse maailma võimalused ja ohud ning aitab asetada end kellegi teise rolli. Täiskasvanutele tuletatakse meelde, kuidas näevad maailma teismelised, noored saavad näha, kuidas elavad toimuvat läbi nende vanemad. Lavastuses poega mängiv Valgamaalt pärit Imre Õunapuu soovitab vanematel tulla teatrisse just teismeliste lastega.

Andrei Ivanovi teksti on lavale toonud Helen Rekkor, osades Tiina Mälberg ja Imre Õunapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles