Kutseõppekeskus avaldas külalistele muljet

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised külaliskoolidest tutvusid drooni kasutamise võimalustega. Pildil paremal projektijuht Eva Tšepurko.
Külalised külaliskoolidest tutvusid drooni kasutamise võimalustega. Pildil paremal projektijuht Eva Tšepurko. Foto: Erakogu

Valgamaa kutseõppekeskuse õpetajatel on olnud tegus nädal. Külalistele mitmest välisriigist tutvustati nii oma kooli kui mitme meie kõrgkooli õppimis- ja õpetamisvõimalusi digiajastu vaatenurgast.

Kutseõppekeskus on osaline kolmeaastases Erasmus+ rahvusvahelises projektis "Teaching in the Digital Age« (»Õpetamine digiajastul"). Selle idee on kaasata õpetajaid kasutama rohkem digivahendite võimalusi igapäevases töös. Partnerkoolid on kutseõppekeskused Tšehhist, Itaaliast, Hispaaniast, Türgist ja Norrast.

Külalisi võõrustava Valgamaa kutseõppekeskuse IT-juhi ja haridustehnoloogi Eva Tšepurko sõnul on seljataga töökas nädal. Õpetajad projektis osalevatest kutsekoolidest saabusid Valka pühapäeval ning juba esmaspäevast algasid töised kohtumised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles