Maakonda läheb esindama Tsirguliina neiu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklikule etlusvõistlusele Liivi muuseumi läheb maakonna au kaitsma Tsirguliina neiu Janne Hunt, kes võlus žüriid oma loomulikkuse, hea diktsiooni ja ilmekusega. Neiu juhendaja on õpetaja Marika Troon.
Vabariiklikule etlusvõistlusele Liivi muuseumi läheb maakonna au kaitsma Tsirguliina neiu Janne Hunt, kes võlus žüriid oma loomulikkuse, hea diktsiooni ja ilmekusega. Neiu juhendaja on õpetaja Marika Troon. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka rahvamajja kogunesid maakonna koolide parimad luule- ja proosalugejad, et selgitada välja, kes esindab maakonda Liivi muuseumis Juhan ja Jakob Liivi nimelisel koolinoorte etlusvõistlusel.

Kohale tuli 12 etlejat, neist kolm noormeest. Esindatud oli kuus kooli: Tõrva gümnaasium, Tsirguliina keskkool, Ala, Valga, Pühajärve ja Keeni põhikool.

Noortel tuli esimeses voorus esitada Juhan või Jakob Liivi luuletus ning teises osas proosapala Juhan Liivi luuleauhinna laureaatide loomingust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles