Mõrvas süüdistatav mees astus kohtu ette

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtualune Vladimir, kes eelnevalt seitsmel korral karistatud, näitas juba kohtupidamise avaistungil välja oma rahulolematust süüdistuse sisuga, kasutades selleks nii kehakeelt kui pomisedes vahele nii tunnistaja kui prokuröri jutule.
Kohtualune Vladimir, kes eelnevalt seitsmel korral karistatud, näitas juba kohtupidamise avaistungil välja oma rahulolematust süüdistuse sisuga, kasutades selleks nii kehakeelt kui pomisedes vahele nii tunnistaja kui prokuröri jutule. Foto: Lea Margus

Eile astus Valga kohtumajas kohtu ette 46aastane Vladimir, kellele on esitatud süüdistus mõrvas ja kehalises väärkohtlemises. Kohtualune eitas oma süüd.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt peksis Vladimir möödunud aasta 29. märtsil Valga linnas E. Enno tänava korteris sõnavahetuse käigus korteriomanikku rusikate, jalgade ja metallesemega. Peksmisega tekitas Vladimir kannatanule kauakestvaid füüsilisi vaevusi ning eluohtlikke tervisekahjustusi, mille tagajärjel kannatanu suri sündmuskohal. Sellega pani süüdistatav väidetavalt toime tapmise piinaval ja julmal viisil ehk mõrva.

Lisaks süüdistab prokuratuur Vladimirit oma elukaaslase suhtes korduvalt ja mitme aasta vältel toime pandud kehalises väärkohtlemises, talle valu ja vigastuste põhjustamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles