Puka volikogu sai uue esimehe ja valla külad kauaoodatud otsused

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval toimunud Puka vallavolikogu istungil tehti kaalukad otsused. Toimus järjekordne umbusaldamine juba üsna rutiinseks muutunud jadast ning otsustati haldusüksuste piiride muutmised.

Volikogu istung oli planeeritud kaheosalisena. Esmalt peeti üks osa istungist isekeskis Puka rahvamajas, seejärel jätkus see Aakre rahvamajas koos Rõngu vallavolikoguga.

Pukas toimunud istungil olid esimesteks päevakorrapunktideks nö musta pesu pesemine ehk eelmisel istungil nii vallavanemale kui volikogu esimehele esitatud umbusalduse avalduste ärakuulamine ja hääletamine. Kui vallavanem Heikki Kadaja umbusaldamine piisavat toetust ei leidnud, siis volikogu esimees Aleksander Sven Esset umbusaldati kaheksa poolthäälega. Sealsamas valiti enamuse häältega Esse asemel uueks volikogu esimeheks vahepeal lühikest aega ka vallavanemana ametis olnud volikogu liige Andrus Looskari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles