Projekteerimisbüroos tagumiktundide eest raha ei maksta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötajate arv on projektbüroos aastaid tagasi olnud suurem, kuna palgal olid ka kalkeerijad. Praegu töötab seal viis oma ala asjatundjat. Fotol ehitusinsener, firmajuht ja omanik Tiiu Loorman, planeerija Kadri Pilm, ehitusinsener Priit Lepik ja geodeet-ehitusinsener Virgo Veri.
Töötajate arv on projektbüroos aastaid tagasi olnud suurem, kuna palgal olid ka kalkeerijad. Praegu töötab seal viis oma ala asjatundjat. Fotol ehitusinsener, firmajuht ja omanik Tiiu Loorman, planeerija Kadri Pilm, ehitusinsener Priit Lepik ja geodeet-ehitusinsener Virgo Veri. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga KEKi tehnikaosakonnast välja kasvanud OÜ K&M Projektbüroo on oma kvaliteetse tööga tuntust kogunud üle Eesti, kuid enim nõutud pole firma projektid mitte kodukandis, vaid hoopis Põhja-Eestis.

Valga KEKi tehnikaosakonna projekteerimisega tegelevat osa nimetati projektgrupiks. 1986. aastal eraldus projektgrupp tehnikaosakonnast ja iseseisvumiseni jõuti 1. septembril 1992.

Tõrvas endises KEKi peahoones asunud projekteerimisbüroo kolis 2009. aastal Viljandi tänavas paiknevasse hoonesse, mille kahel korrusel asuvates ruumides toimetatakse. «Küttekulud vähenesid uude majja kolimisega kolm korda,» sõnas firma juhataja Tiiu Loorman, kes on osanikeringis olnud firma asutamisest alates, kuid juhiametis 1996. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles