Räämas garaažid kaovad linnapildist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas kahe suure plekkgaraažikoloonia juures võib näha kibedat askeldamist. Juba homseks peavad omanikud need tühjaks tegema ja teisaldama ning peagi laiub seal haljasala.

Teisipäeval käis Metsa tänava garaažide juures vilgas töö. Mõni mees lammutas ja laadis materjali autokasti, mõni sorteeris ja korjas kokku vajalikku kraami, et see mujale toimetada. Ümbruskond nägi tõeliselt kole välja, igal pool olid prügihunnikud ning lammutusjäägid. Sama tegevus käis Pika tänava kandis asuvates garaažides.

Valga linnavalitsuse linnamajandusameti keskkonna vanemspetsialisti Anni Teetsmanni sõnul on nimetatud tänavate lähistal asuval maa-alal garaaže üle 60. «Maaüksused kuuluvad linnale ning linnavalitsusel puuduvad andmed ja dokumendid omanike kohta. Nendel garaažidel puudub õiguslik alus sellel maa-alal olemiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles