Eesti metal-muusika lipulaev külastab Tõrvat

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedrigree esinenemas Tallinnas Rockclub Tapperis.
Pedrigree esinenemas Tallinnas Rockclub Tapperis. Foto: Eiko Lainjärv

Suure reede õhtul esineb Tõrva pubis Juudas Eesti vanim ja tuntuim industriaal-metal`it viljelev bänd Pedigree, kelle jaoks on see esimene külaskäik Valgamaale.

Bändi asutajaliikme, laulja ja kitarristi Holden «Bonne» Laamanni sõnul tuleb Tõrvas antav kontsert üks nende karjääri pikimaid. «Võib öelda, et sellest tuleb lausa maratonkontsert, kuna oleme ainuke bänd ja tahaks esitleda uut materjali ning anda ka korraliku ülevaate minevikust.»

Tõrva publikult ootab Laamann tagasisidet, vinget kaasaelamist ja kindlasti ka kannatlikkust, rõhutades veel kord, et toimuma saab seni üks nende pikimaid esinemisi. "Toome kaasa oma heli ning ka valgustehniku, nii et loodetavasti on oodata üht vägevamat showd mida Valgamaa kunagi tunnistanud," naeris solist.

Pedigree loodi 1993. aastal ning bändi aasta hiljem välja antud debüütalbumit «Mindclouds» peetakse esimeseks industriaalplaadiks Baltimaades. Tänaseks on bänd välja andnud 12 albumit, millest viimane, «Standard Sundown», ilmus selle aasta alguses.

Pedigree liikmed: 

Holden «Bonne» Laamann – laul, kitarr, programmeerimine, suupill
Taavi «Taff» Aavik – kitarr, basskitarr, klahvpillid, programmeerimine, taustalaul
Margus «Kusta» Gustavson – kitarr, basskitarr, taustalaul
Maik Grüner – trummid, löökpillid

Lisaks püsikoosseisule lööb bändi uutes lugudes külalis-soolokitarristina kaasa Martin Jürman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles