Noor pere naudib maaelu

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gusekite pere kolm poega päikeselise ilmaga tavaliselt toas ei püsi, kuid pildi tegemiseks sai pere suure laua taga kokku.
Gusekite pere kolm poega päikeselise ilmaga tavaliselt toas ei püsi, kuid pildi tegemiseks sai pere suure laua taga kokku. Foto: Eeva Nugis

Supa külas Mäekiisa talus silkab ringi kolm poissi. Ema Kersti ja isa Rene kaudu on poistes põimunud nii eesti, saksa kui poola verd.

Rene ja Kersti Gusek ning nende pojad Tristan, Dorian ja Laurent elavad majas, mille pere oma jõududega ehitas. Algselt oli noortel küll Valgas korter, kuid nad igatsesid rahu ja vaikust.

«Olen elanud ja kasvanud Dresdenis, kus pool miljonit inimest, ning töötanud suures haiglas, aga sellest sai villand. Õnneks kohtasin Kerstit, kes oli radioloogiatehnikuks õppimise ajal meie haiglas praktikal. Otsustasin tema juurde Eestisse kolida,» rääkis saksa rahvusest pereisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles