Suurel reedel on rokiklubi eriti karmi muusika päralt

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil TakaLaitoni kitarrist Pasi Hyrkkänen
Esiplaanil TakaLaitoni kitarrist Pasi Hyrkkänen Foto: TakaLaiton/facebook

Lihavõttepühade-eelsel suurel reedel astuvad Valga Rockiklubis lavale muusikud Eestist ja põhjanaabrite juurest - TakaLaiton, Wyrm Sub Terra ja Islanders.

TakaLaiton on neljaliikmeline hardrock/thrash metal bänd Soomest Lappeenrantast. Bändi liikmed, kitarrist ja laulja Juho Mäntykivi, bassimees Janne Raunio, trummar  Simo Koivistoinen ja kitarrist Pasi Hyrkkänen esinevad Eestis olles kahes linnas Valga Rokiklubi järel suunduvad nad pealinna, FUBAR Rock Club´i, kus osaletakse kolm päeva vältaval METALfestivalil EASTER BLOODY EASTER

Tallinna bänd Wyrm Sub Terra on alustanud 2011. aastal. Selle liikmed, laulja ja kitarrist Lauri Kuriks, trummar Markko Roosileht ja bassist Toomas Pihel moodustavad thrash-metal trio, keda iseloomustab vana kooli kogemuse ja kompromissitu suhtumisega meeste karm heliline eneseväljendus. Samas õnnestub muusikutel kaheksakümnendate äärmus-metali vaimule truuks jäädes kõlada täiesti omanäoliselt. "Wyrm Sub Terra on nagu salapärane madujas loodusjõud, mis pärast pikka und oma ürgset pead kergitab, nii et mandrid vanguvad," iseloomustavad nad ennast bändi veebilehel.

Kui kaks esimest on karmid tegijad, siis Islanders`i liikmed peavad oma stiiliks pigem soul-metalit. Neljaliikmeline kollektiiv Saaremaalt - Teet Land, Jakob Saare, Sander Lindmäe ja Ekke-Kaarel Rand - on koos olnud alles lühikest aega - 2014. aasta sügisest.

Klubi avab uksed kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles