Ilmateade lubab kohati lund ja öiseid miinuskraade

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinilill
Sinilill Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Laupäeval on oodata nii väheseid miinus- kui ka plusskraade, lähipäevad aga pakuvad jätkuvalt öösiti korralikku pakast - kohati kuni kaheksa miinuskraadi.

Kuigi käes on juba aprilli keskpaik, pakuvad lähipäevad öösiti jätkuvalt korralikku pakast, päeval on aga õhutemperatuur visa tõusma, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, kohati -8 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, kohati tuleb -8 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub põhjakaare tuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, kohati tuleb -7 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +5 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub ida- ja kirdetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles