Esmaspäev toob veel pisut lumesadu

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihe lume- ja lörtsisadu raskendab ka liiklusolusid.
Tihe lume- ja lörtsisadu raskendab ka liiklusolusid. Foto: arhiiv

Venemaa suunas eemalduva madalrõhkkonna lääneserv toob esmaspäeval veel lume-, lörtsi- ja vihmasadu. Ilmateade pakub lähipäeviks vähest ja vahelduvat pilvisust, öiseid miinuskraade ja läbivat päevasooja.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub põhjakaaretuul 2-7, saartel ja rannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -6 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhjakaaretuul 5-10 m/s. Lainekõrgus on 0,5-1 meeter. On lumehooge ja nähtavus on mõõdukast heani. Õhutemperatuur on 0 kuni -2 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on sajuhooge lume, lörtsi või vihmana. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhjakaaretuul 3-8 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Esineb lume- või lörtsihooge ja nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva ööseks lubatakse vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3-8 m/s. Külma on 1-7 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lörtsi ja lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s. Külma on 1-7 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub kirdetuul 3-8 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 1-6 m/s. Külma on 1-7 kraadi. Ka neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul pöördub läände 3-8 m/s. Sooja on 3-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles