Valga mehed juhivad piljardi esiliigat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäevasel piljardi Eesti esiliiga neljandal etapil olid esirinnas Valga piljardimängijad, kes kaksikvõiduga kindlustasid ka üldkokkuvõttes liidrikohad. Seekord võeti mõõtu Ameerika pool’i 9 palli mänguformaadis.

Tartus aset leidnud etapist võttis osa neli Valga piljardiklubi liiget. Sairos Piir ja Tiit Kattai pidid leppima kahe matšiga, Kevin Kattai ja Taavi-Sven Vähi aga jõudsid finaali. Valga mängijate omavahelisest jõukatsumisest väljus seekord võitjana Kevin Kattai, alistades Vähi 5 : 2.

Neljast piljardi esiliiga etapist on Kattai osalenud viimasel kolmel ning kõigil kordadel on mees võtnud ka etapivõidu. Üldarvestuses hoiab ta 96 punktiga kindlat esikohta ning oma teise kohaga tõusis ka Taavi-Sven Vähi üldarvestuses kaheksandalt kohalt teiseks, olles kogunud 74 punkti. Kolmandale kohale tõusis Gunnar Pleer 70 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles