Kauplustekett värbab pool tuhat õpilast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima analüüsi kohaselt on eestlaste toidukulutused oluliselt suuremad, kui lätlastel ja leedukatel.
Maxima analüüsi kohaselt on eestlaste toidukulutused oluliselt suuremad, kui lätlastel ja leedukatel. Foto: Eeva Nugis/Valgamaalane

Maxima kaubanduskett pakub algaval suvel ülele Eesti 500-le vähemalt 16aastasele õpilasele tööd ja lubab maksta väärikat töötasu.

"Koolinoor saab oma raha teenida kokkulepitud graafiku alusel mõnes kodulähedases või ka turismipiirkonnas asuvas kaupluses, logistikakeskuses või tootmisüksuses töötades," ütles Maxima Eesti kaupluste, logistikakeskuse ja tootmisüksuste tööd juhtiv operatsioonidirektor Marko Põder.

Oma soovist tulla tööle mõnda kauplusesse, logistikakeskusse või tootmisüksustesse tuleb Maximale teada anda hiljemalt mais.

"Mida varem meieni vastav info jõuab, seda kiiremini jõuame ka omavahelisele kokkuleppele ning vormistame kõik selleks nõutud dokumendid," rääkis Põder. "Taotlusi võtavad vastu ja küsimustele vastavad meie personaliosakonna spetsialistid nii kodulehel toodud kontaktidel kui ka Facebooki vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles