Kammersaalis esinevad noored solistid

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval saab Tõrva kirik-kammersaalis kuulata noorte laulusolistide kava «Kevade õitseng», kus kuuleb kauneid ja rõõmsaid ülestõusmispühade järgsesse aega sobivaid soololaule ja klaveripalu.

Žanriliselt väga mitmekülgne kava toob meieni osi Haydni «Aastaaegadest» ja Schuberti laulutsüklitest, aariaid Gounod’, Sibeliuse, Elgari, Mahleri, Debussy ja Vaughan Williamsi sulest ning Chopini klaverimuusika. Eesti autoritelt kõlab Liis Viira, Tuuliki Jürjo ning Mattias Aabmetsa uudislooming.

Soololauljad metsosopran Kadi Jürgens ja bariton Mattias Aabmets on saanud preemiaid konkurssidel ning osalenud kontserdi- ja ooperiprojektides Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias, Vanemuises ja Estonias. Kadi Jürgens on laulnud rolle etendustes «Viiuldaja katusel», «Suor Angelica» ja «Dido ja Aeneas»; esinenud kontsertidel Rapla kirikumuusikafestivalil, Suure-Jaani muusikafestivalidel ja mujal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles